Preturi lucrari

Pretul estimativ afisat mai jos este pe m² de suprafata desfasurata pentru un model de locuinta cu geometrie simpla, structura de rezistenta pe zidarie portanta sau cadre din BA (beton armat), acoperis simplu tip sarpanta sau terasa, si cu finisaje de nivel mediu:

Constructie faza la rosu : Pretul este de aproximativ 200 Euro/m² pe suprafata construita desfasurata.
Constructie faza la cheie : Pretul este de aproximativ 400 Euro/m² pe suprafata construita desfasurata.
Proiectare constructii : Pretul este de aproximativ 15 Euro/mp, dar poate scadea in functie de tipul proiectului. Preturile sunt exprimate in Euro si includ TVA. Proiectele contin toate fazele, respectiv P.A.C., P.T., D.D.E, documentatiile tehnice necesare in vederea obtinerii Certificatul de Urbanism, documentatiile necesare obtinerii Autorizatiei de Constructie.

Modalitati de plata : Platile se efectueaza pe baza de PV de receptie aferent fazei de lucrari si in functie de clauzele contractuale.


Cum a fost la inceput ?

Practic Euroinstal Constructii Tulcea are o experienta in domeniul constructiilor din Romania de aprox. 10 ani si aprox. 8 ani in domeniul constructiilor din Europa (Germania, Belgia, Italia) . Scopul nostru inca de la lansare pe piata din Romania a fost acela de a furniza cele mai bune servicii la preturi corespunzatoare calitatii acestora.

Performanta si modernizare

Pe parcursul anilor am reusit sa ne imbunatatim stilul de munca, sa ne dezvoltam si sa ne extindem . Am construit cladiri de birouri, case, vile, pensiuni turistice si case de vacanta, am colaborat cu firme renumite. Am inceput primele lucrari in Munster Germania in 1993, apoi in 1996 in Charleroi, Belgia, iar in 1999 am inceput primele lucrari in Visano, Italia..

Cum arata viitorul ?

Impreuna cu ahitecti de renume din Romania, cu tehnologii noi si cu oameni calificati am depasit toate provocarile finalizand orice proiect. Vrem sa credem impreuna intr- un viitor mai bun, intr-un mediu ecologic respectand natura !