Concursul Saint-Gobain Rigips National Trophy editia 2015


Concursul Saint-Gobain Rigips National Trophy editia 2015 organizat de Saint-Gobain Construction Products Romania, divizia Rigips

 

Pe plan NATIONAL

Saint-Gobain Rigips National Trophy este un eveniment unic, o buna sansa de afirmare a excelentei in domeniul constructiilor, deja cu recunoastere în randul comunitatii de specialisti in constructii de interioare din Romania, si o rampa de lansare spre evenimentul international  Saint-Gobain Gypsum International Trophy.


Pe plan INTERNATIONAL:

Saint-Gobain Gypsum International Trophy  este eveniment de traditie, lansat de catre Grupul Saint-Gobain în anul 1998. Trofeul se acorda pentru excelenta si inovatia in folosirea produselor pe baza de gips si a sistemelor aferente.

Totodata, competitia stimuleaza crearea de solutii noi, care raspund provocarilor  momentului: eficienta energetica, protectia mediului si dezvoltarea durabila.

In 2014 au ajuns in finala de la Berlin 90 de proiecte din peste 30 de tari. Romania a avut patru proiecte reprezentative pentru utilizarea solutiilor și sistemelor Rigips® care demonstreazã profesionalismul în execuție  a echipelor de constructori si relatia arhitect-constuctor-furnizor de materiale de constructii.

 

Comentarii


Momentan nu sunt comentarii la acest articol!

Adauga comentariu


Nume:
E-mail:
Mesaj:
Scrie raspunsul adunarii din imagine: